Scoici St Jacques cu praz si clementine

de Catalina L in Fructe de mare, 10 Mai 2019 | 219 vizualizari

 

 "Retete pentru mese in familie"
 Ne plac mult scoicile Saint Jacques proaspete si profitam caci este inca sezonul lor.
O reteta festiva, foarte fina care va place tuturor.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/scoici-st-jacques-cu-praz-si-clementine.html

 

INGREDIENTE

  • 9 scoici de saint-jacques
  • 1 praz
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingurita de pudra de fond de vitel
  • zeama de la 2 clementine
  • 2 cepe salota
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 20 g de unt
  • sare, piper
  • paprika afumata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici St Jacques cu praz si clementine:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.


Curatati prazul, spalati-l si taiati partea alba marunt.


Puneti uleiul la-ncalzit intr-o tigaie si reveniti ceapa.


Puneti prazul si sotati impreuna timp de 8 minute.


Adaugati smantana, sare, piper , paprika, amestecati 2 minute si rezervati.


Amestecati zeama de clementine cu pudra de vitel, puneti piper.


Deschideti, spalati si curatati nucile de Saint-Jacques. Uscati-le cu un prosop de hartie.


Incalziti untul intr-o tigaie si puneti usturoiul tocat marunt.


Prajiti scoicile rapid pe toate partile. Puneti sare, piper.


Scoateti nucile si rezervati.


Varsati zeama de clementine in tigaia unde ati prajit nucile de st jacques, amestecati si reduceti sosul la foc iute timp de 2 minute.


Pregatiti farfuriile, puneti un strat de praz, deasupra nucile de st jacques si varsati sosul de clementine deasupra. Le-am servit cu orez natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici St Jacques cu praz si clementine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

11.05.2019, 08:45

Buna!

Gherca Daniela 1

11.05.2019, 17:19

abstract01 1

14.05.2019, 21:49

foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu visine si crema de branza