Scrob de oua a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 5245 vizualizari

 

Este modul cel mai bun pentru mine de a manca ouale. Scrobul avand ouale amestecate asa bine ca la omleta imi place mai mult. Este foarte bun, daca nu sunteti la diete! :)))

 

INGREDIENTE

  • 200g costita afumata
  • 100g carnati de casa
  • 100g branza de burduf
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare daca este nevoie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrob de oua a la Motan:

Costita se taie fasii potrivite.


Carnatul se taie felii.


Branza de burduf sr sfarama cu o furculita.


Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc costita si carnatii intorcand pe toate partile.


Cand sunt bine prajite se scurge surplusul de grasime lasat de costita si carnati, pana ramane cam o limgura.


Se pune pe foc din nou si se sparg ouale direct in tigaie. Eu am avut doua oua cu 2 galbenusuri.


Se presara imediat si branza de burduf si piper. Sare nu a fost nevoie.


Se amesteca usor toate ingredientele pana se prajesc cat doriti.


Mie imi place mai prajita sa faca putina crusta aramie.


Se serveste calda cu salata de sezon.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob de oua a la Motan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

MotanLaOale 1

17.07.2013, 08:12

rena 1

10.11.2013, 23:00

asta da scrob

MotanLaOale 1

10.11.2013, 23:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu oua si mozzarella