Scrumbie cu salvie la gratar

de epurasha2bb in Peste, 31 Mai 2010 | 7286 vizualizari

 

ce am papat bun in weekend

 

INGREDIENTE

  • scrumbie proaspata
  • sare mare
  • frunze de salvie
  • ulei de masline

 

Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie cu salvie la gratar:

Scrumbia proaspata se curata bine si se spala ca orice peste, apoi se cresteaza pe partile laterale, se unge cu ulei de masline.

Pe interior se aseaza un strat  subtire de sare mare si o frunzulita de salvie.Se picura si in interior ulei de masline.

 Se pune pe gratar si se serveste apoi rumenita calduta pe un platou cu zeama de lamaie si sare.Se serveste alaturi un vin alb demisec.Te lingi pe degete!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie cu salvie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (9)

ela 1

01.06.2010, 01:19

mariana daca imi dai peste iti dau si eu lasagna,ca am inteles ca iti place,e o reteta mai veche http://www.bucataras.ro/retete/4911/lasagna-cu-piept-de-pui-ciuperci-si-sos-bechamel.html

nadina73 1

01.06.2010, 01:27

ce vrei in schimb ca tare bine arata super5 furci

Ligia Bxl 1

20.01.2011, 17:22

vai ce bunataturi pe gratar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie proaspata la gratar