Sendvis Catel

de - TABITA - in Mancare copii, 1 Iun 2014 | 1860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine
  • sunca
  • cascaval
  • ridichi
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis Catel:

Am pus sunca peste felia de paine.


Am decupat din cascaval si am facut urechi, ochi si nas.


Maslinele le-am taiat rondele le-am pus in chip de ochi.


Din ridiche am facut gura.


Pofta buna copii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis Catel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

02.06.2014, 17:35

dragalas

- TABITA - 1

02.06.2014, 18:20

elucubratiiculinare multumesc!

violeta30 1

30.03.2015, 23:03

Seamana mai mult cu un robotel Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu sunca si cascaval