Sendvis cu inghetata

de Adinuta san in Prajituri, 21 Oct 2011 | 1828 vizualizari

 

Am venit si eu la spartul targului cu o reteta de vara:))Meritul nu-mi apartine, maruntica a vazut ideea la Strawberry Shortcake si a zis ca ar fi tare fain sa o facem. In principiu, orice fursecuri pot fi folosite pentru a crea acest sendvis racoritor.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana migdale,sfaramate in robot
  • inca 1 cana de migdale sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de migdale se pot folosi seminte de susan,nuci,arahide
  • inghetata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cu inghetata:

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.


Se adauga faina,cacao si apoi migdalele.


Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de migdale.


Pune-le in tava si turteste-le putin.


Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.


Se lasa sa se raceasca.


Se lipesc cu inghetata si se introduc in congelator. Se lasa sa se intareasca si se servesc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Adinuta san 1

21.10.2011, 22:18

deci trag concluzia ca e foarte bine sa las copii sa se uite la desene

Lau 1

22.10.2011, 14:58

fur si eu una

mihaelaM 1

22.10.2011, 18:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati