Prajitura cu mac si frisca - la Multicooker

de gaby_duceag in Prajituri, 25 Iun 2014 | 1696 vizualizari

 

Asa cum zicea si Timea intr-un comentariu, e greu sa adaptez la cooker retetele propuse in concurs. De aceea am ales sa prepar ceva ce stiu ca se preteaza la acest mod de coacere, nu voiam sa stric ingrediente degeaba :P

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita praf copt
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml smantana pentru gatit + o lingura zahar
  • 100 frisca
  • un vf. cutit sare
  • o lingura mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mac si frisca - la Multicooker:

Pregateste aparatul Multicooker conectandu-l la sursa de curent.


mixeaza spuma albusurile cu un vf. cutit sare. Adauga zaharul amestecat cu praful de copt si mixeaza pana la diluarea completa a zaharului.


Adauga faina si amidonul, cenute, galbenusurile, si omogenizeaza amestecand usor , de jos in sus.


La final adauga uleiul si macul. Toarna compozitia in vasul aparatului uns cu unt si presarat cu faina si niveleaza.


Seteaza din meniul aparatului functia Bake, setand temperatura la 150 grade si timpul la 45 grade. Apasa START.


In ultimele 5 minute invarte blatul pe cealalta parte (sfat primit de la Meri <3).


Scoate blatul pe un platou si taie-l in doua cand se raceste.


Intinde 3 linguri de frisca pe primul blat , aseaza al doilea blat si orneaza cu restul de frisca.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mac si frisca - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

gaby_duceag 1

25.06.2014, 21:33

daaaa, o scoti gata ornata ))))))))))

mamaieelena 1

26.06.2014, 20:02

bun.bun

mihaelar63 1

28.06.2014, 01:53

faina praji !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat, cu glazura de ciocolata