Sendviş cu ton

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 1501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  chiflă proaspătă
  • cremă de brânză natur Delaco
  • ton bucăţi din conservă
  • roşii
  • cepă verde
  • mărar sau altă verdeaţă pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş cu ton:

Chifla tăiată în două pe orizontală o ungi din belşug cu un strat generos de cremă de brânză. Aşezi roşia tăiată rondele şi pui apoi tonul scurs bine. Ornezi cu verdeaţă (mărar / pătrunjel / rucola) şi eventual cu capere.


Cost/porţie: 3 Lei


Timp de preparare: max. 5 minute


 

TIPS-URI

1

 este foarte uşor să-ţi prepari senvişuri gustoase, arătoase şi sănătoase cu crema de brânză natur Delaco? Are doar 9,5% grăsime şi este extra cremoasă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

18.05.2014, 03:49

Placeee!!!

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 13:21

apetisant!

babi5 1

23.05.2014, 15:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita