Sfecla rosie cu hrean pt.iarna

de kamy in Conserve, 29 Sep 2010 | 66897 vizualizari

 

nu cred ca-i o noutate dar....e buna si se anunta o iarna lunga si grea

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie
  • hrean ras(eu il cumpar din piata la borcan...nu ma mai chinui)
  • otet
  • zahar
  • sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie cu hrean pt.iarna:

Sfecla se spala bine dupa ce i-am rupt frunzele si se fierbe in kukta 3 min.pe ceas dupa ce incepe sa"fluiere"si se da focul mai mic.Dupa ce se poate lua capacul kuktei,se scoate sfecla se lasa la racit dupa care se curata si se rade pe razatoarea mare.Se pune intr-un castron incapator se adauga hrean dupa gust(cat ne place de iute)iar eu pun zeama care-mi ramane de la gogosari in care mai adaug otet si zahar(le amestec la rece sa se topeasca....nu fierb nimic)Amestec bine,gust,mai adaug eventual sare sau ce cred ca lipsesta si...gata.Pun in borcane si in camara cu ele.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti zeama de la gogosari faceti un amestec din 1 l otet,2 l apa,750gr. zahar si 4 lg.sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie cu hrean pt.iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

kamy 1

30.09.2010, 10:42

postavaru....vrei sa-ti dau sfecla daca tot esti din sibiu?

La Ancuta 1

30.09.2010, 10:50

Ai asa de multa? Tu unde locuiesti? Eu stau in Strand.

kamy 1

30.09.2010, 11:36

eu stau pe C.Negruzzi...pe langa Sp.CFR...iar sfecla am la Cornatel unde am o gradina...acuma-s acolo...daca vrei,chiar ca-ti dau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Varza murata pentru iarna