Sfecla rosie cu hrean pt.iarna

de kamy in Conserve, 29 Sep 2010 | 65304 vizualizari

 

nu cred ca-i o noutate dar....e buna si se anunta o iarna lunga si grea

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie
  • hrean ras(eu il cumpar din piata la borcan...nu ma mai chinui)
  • otet
  • zahar
  • sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie cu hrean pt.iarna:

Sfecla se spala bine dupa ce i-am rupt frunzele si se fierbe in kukta 3 min.pe ceas dupa ce incepe sa"fluiere"si se da focul mai mic.Dupa ce se poate lua capacul kuktei,se scoate sfecla se lasa la racit dupa care se curata si se rade pe razatoarea mare.Se pune intr-un castron incapator se adauga hrean dupa gust(cat ne place de iute)iar eu pun zeama care-mi ramane de la gogosari in care mai adaug otet si zahar(le amestec la rece sa se topeasca....nu fierb nimic)Amestec bine,gust,mai adaug eventual sare sau ce cred ca lipsesta si...gata.Pun in borcane si in camara cu ele.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti zeama de la gogosari faceti un amestec din 1 l otet,2 l apa,750gr. zahar si 4 lg.sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie cu hrean pt.iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

kamy 1

30.09.2010, 10:42

postavaru....vrei sa-ti dau sfecla daca tot esti din sibiu?

La Ancuta 1

30.09.2010, 10:50

Ai asa de multa? Tu unde locuiesti? Eu stau in Strand.

kamy 1

30.09.2010, 11:36

eu stau pe C.Negruzzi...pe langa Sp.CFR...iar sfecla am la Cornatel unde am o gradina...acuma-s acolo...daca vrei,chiar ca-ti dau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele pentru iarna