Sfecla rosie in otet

de Bunica in Muraturi, 27 Iul 2009 | 46951 vizualizari

 

Am facut pentru prima data acum si mi-a placut.Reteta mi-a spus-o prietena , care mi-a dat si sfecla.

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie
  • otet
  • zahar
  • sare
  • apa
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie in otet:

Se ia o sfecla rosie, se curata, se taie cuburi sau batoane.


Se aseaza in borcan peste care se toarna solutia.


Solutia:


-o parte otet


-2 parti apa


-1 lingura de sare la litru de lichid


-2 linguri de zahar la litru de lichid


Se fierbe pana se topesc sarea si zaharul si se toarna fierbinte peste sfecla.

 

TIPS-URI

1

In 2 saptamani se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie in otet" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

16.11.2009, 17:07

buni o salata pentru iarna as vrea sa fac..ai vreo reteta..ceva care sa contina sfecla rosie,varza rosie,morcov...

Bunica 1

14.12.2009, 20:46

Miha, poti sa pui hrean ras cand o pui pe masa .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta