"Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2010 | 4351 vizualizari

 

"Shankalish"( Şankaliş ) este un aperitiv prezent la toate restaurantele cu profil arab.

 

INGREDIENTE

  • 150 gm telemea de oaie
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1/2 ardei verde mic
  • 1 rosie mica
  • 1 lingurita oregano verde( sau uscat)
  • 1/2 lingurita seminte de susan
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 ardei rosii iuti
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie:

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita.

Se taie marunt ardeiul verde,ardeii iuti, rosia si ceapa verde.

Se adauga in bol impreuna cu condimentele si se amesteca bine.

Se orneaza dupa gust.

Pofta buna!

Shankalish este un aperitiv nelipsit de la mesele si bufeturile din restaurantele arabe.

Este foarte aromat si aspectuos.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Dana_Retetegg 1

06.12.2010, 11:53

MotanLaOale 1

06.12.2010, 13:06

buna telemeaua de oaie

Mihaela11_jo 1

06.12.2010, 19:10

Multumesc; aici telemeaua de oaie se pastreaza feliata in dreptunghiuri de cca 4/6 cm, se fierbe si se pune in borcane cu saramura

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

ieri la 20:49

Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots

ieri la 20:06

Salata de conopida cu piept de pui si iaurt grecesc

ieri la 18:28

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

ieri la 20:49

Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots

ieri la 20:06

Salata de conopida cu piept de pui si iaurt grecesc

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan