Shaorma

de MotanLaOale in Pui, 8 Dec 2010 | 6800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Piept pui
  • 3 Cartofi
  • 1 Ceapa rosie
  • 1 Ardei
  • 1 Rosie
  • 1 Castravete verde
  • 1 Castravete acru
  • 1/4 Varza alba
  • Ketchup
  • Pasta usturoi
  • Maioneza
  • Sare, piper
  • Lipii Libaneze  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui se taie, se condimenteaza si se frige pe gratar. Cand este gata se taie bucatzele mici.

Cartofii se curatza, se taie pai (nu foarte subtziri) si se prajesc in acelasi timp cu gratarul de pui.

Ceapa se curatza si se taie rondele fine

Varza se toaca fin, se amesteca cu un praf de sare si se lasa 10-15 min (pana sunt gata cartofii si gratarul)si se stoarce de zeama lasata.

Ardeiul se spala,se curatza si se taie rondele.

Rosia se taie si se taie felii subtziri.

Castravetele verde se curatza si se taie felii subtziri.

Castravete acru se taie rondele.

Cand toate sunt gata se trece la realizarea shaormei.

Lipia se incalzeste cateva secunde (10-15) in cuptorul cu microunde.

Se unge cu maioneza si sos de usturoi si se pun toate ingredientele dupa dorintza.

Se presara cu piper, sare daca este cazul cu ketchup si se ruleaza.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui