Shaorma

de ella 87 in Pui, 10 Feb 2011 | 5644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipie
  • piept pui
  • castraveti murati
  • varza
  • sos
  • cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui il taiem fasii subtiri sau cum doriti, adaugam condiment de pui lasam 10 min, taiem varza subtire o punem intr-un castron si adaugam marar, putina zeama lamaie si sare si o amestecam, castravetii ii taiem feliute, prajim cartofii si ii scoatem dupa pe un servetel care sa absoarba uleiul adaugam peste ei condiment pentru cartofi. Punem pieptul de pui intr-o tigaie gratar la fript. Pe lipie adaugam maioneza, pieptul de pui, carofii, varza, castravetii si ketchup. La sfarsit nu am putut sa o mai rotesc  deoarece era prea plina si se rupea lipia, dar si asa a fost devorata de sot dupa cateva ore ma intrebat" dar nu mai avem" am sa fac reteta aceasta 1 dat p luna chiar daca as vrea sa mananc in fiecare zi, se pune burtik.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

la 15:51

Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios

ieri la 22:16

Tarta cu cirese si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale frantuzesti