Shaorma

de Lau in Pui, 16 Iul 2013 | 2822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipii
  • pentru marinarea puilui
  • 1 piept de pui
  • 100 g vin rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • busuioc
  • 2 catei usturoi
  • pentru umplut
  • cartofi
  • maioneza
  • 1/2 varza
  • ardei copti
  • Sos tzatziki
  • 3 castreveti
  • 300 g iaurt
  • marar verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui il taiem felii potrivit de subtiri (ca petnru sinitele), le batem cu ciocanul un pic.


Intr-un vas amestecam vinul cu sare,piper,usturoiul pisat,busuiocul si boia de ardei,adaugam bucatile de carne,acoperim si dam la frigider 30 minute.


Bucatile de carne le prajim pe ambele parti,scoatem pe un servetel absorbant dupa care le taiem bucati.


Curatam cartofii, ii spalam si ii prajim in ulei dupa care ii scoatem pe un servetel absorbant,dupa care adaugam sare dupa gust


Varza o taiem fasii si o amestecam cu sare,


Ardeii ii coacem (eu am preferat la cuptor,unsi cu ulei)ii curatam de pielita si ii taiem felii


Sosul tzatziki-castravetii ii curatam de coaja si ii dam prin razataorea mare,adaugam un pic de sare si lasam sa scurga zeama cca 10-20 min,


Dupa care ii scurgem bine de zeama,ii adaugam intr-un castron,adaugam iaurtul si marar tocat,se potriveste de sare daca este nevoie,


Ungem lipia cu maioneza,adaugam varza,carne,ardeii,cartofi si deasupra sosul tzatziki,


Rulam si prindem la o margine cu folie alimentara




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

17.07.2013, 09:06

Reteta-Video 1

17.07.2013, 10:37

Mai ai si pentru mine o portie?

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:51

buna tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Shawarma