Shaorma

de pity19 in Pizza, 8 Mai 2014 | 3588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • 1 lipie ( 200 gr faina , 10 gr drojdie , jumatate lg sare , 10 linguri apa )
  • carne de pui ( 2 pulpe , 1 aripioara , dezosate , taiate marunt si prajite )
  • un cartof mediu ( spalat, curatat , taiat , prajit )
  • ketchup dulce
  • sos de usturoi din magazin
  • varza ( foarte putina )
  • 3-4 feliute castravete
  • 2-3 felii de rosie
  • sare , piper ( pentru condimentat legumele , cartofii si carnea )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Ungem lipia cu 2-3 linguri sos de usturoi , punem feliute de castravete, de rosie , varza data pe razatoare ,carnea , cartofii scursi de ulei si ketchup.

Indoim in ambele parti lipia , si invelim usor in folie alimentara sau de care doriti!

Se poate servii atat calda cat si rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)