Shaorma cu piept de pui

de Corinuta in Pui, 23 Aug 2013 | 12169 vizualizari

 

Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar azi am facut, inpiratia venind chiar de aici de pe site!

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii
  • 300 g piept de pui
  • 2 rosii
  • 2 frunze salata
  • 2-3 fire ceapa verde
  • Ptr sosul de iaurt:
  • 200 ml iaurt
  • 3-4 catei usturoi
  • 4-5 fire marar
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu piept de pui:

Pieptul se pui taiat felii si condimenteaza cu sare si piper sau cu condimente pentru pui si se prajeste intr-o tigaie teflonata sau pe grill 3-4 minute pe fiecare parte. Se lasa sa se raceasca cateva minute, apoi se taie fasii subtiri sau mai groase, dupa preferinta.


Lipiile se pun intr-o tigaie incinsa si se incalzesc, nu mai mult de 20 de secunde pe fiecare parte.


Se aseaza pe fiecare lipie o frunza de salata intreaga sau taiata bucatele, deasupra se pune pieptul de pui, apoi rosiile si ceapa taiate rondele.


Iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper, apoi se pun cateva linguri de sos pe fiecare shaorma.


Se ruleaza capetele lipiilor ca si cum am face un plic, ambalandu-le la capat in folie sau intr-un servetel.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

cand prajiti pieptul de pui puteti folosi cativa stropi de ulei de masline, eu asa fac atunci cand il prajesc in tigaie

2

daca va place mai picanta puteti adauga ardei iute tocat, eu asa fac ptr sotul meu care adora ardeiul iute

3

puteti de asemenea adauga castraveti murati taiati felii sau cartofi pai, mie mi s-a parut destul de consistenta si asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Corinuta 1

24.08.2013, 22:52

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 12:48

pity19 1

28.02.2015, 22:25

Sincer as face in fiecare zii shaorma si kebab , dar ingrasa! Oricum e bine venit o data pe saptamana , dupa tragem la sala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Shawarma