Shaorma de casa

de Zamfira in Pui, 29 Mai 2012 | 5727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • friptura pulpe de pui (condimente: curry, busuioc, maghiran, piper,sare)
  • cartofi prajiti
  • lipie libaneza
  • salata de varza (sare. otet. marar)
  • ceapa
  • castraveti murati
  • ardei iuti
  • maioneza
  • ketchup
  • iaurt
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Gratarul de pui il feliem in bucati mai mici. 

Iaurtul il amestecam cu usturoiul.

Asezam ingredientele peste lipia libaneza in urmatoarea ordine:

- ungem lipia cu iaurtul - usturoi

- maioneza

- friptura 

- cartofii prajiti

- ceapa

- ketchup

- castravetii murati, ardeiul iute

- salata de varza (lasam si putina zeama din salata)

Impaturim lipia in patru. La baza punem o folie de aluminiu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Shaorma de casa-0
Shaorma de casa-1
Shaorma de casa-2
Shaorma de casa-3
Shaorma de casa-4
Shaorma de casa-5
Shaorma de casa-6
Shaorma de casa-7
Shaorma de casa-8
Shaorma de casa-9
Shaorma de casa-10

COMENTARII (20)

Alinutza80

Alinutza80 1

30.05.2012, 20:35

mihaelar63

mihaelar63 1

31.05.2012, 00:18

Imi place mult cum ai prezentat

Zamfira

Zamfira 1

31.05.2012, 19:28

multumesc!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!