Shaorma de pui

de vickyduta in Pui, 20 Noi 2010 | 4686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii
  • 1 catel usturoi
  • 200g smantana
  • un piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • ketchup
  • 2 castraveti murati
  • o salata de varza cu ceapa
  • ardei iute murat (dupa preferinta)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de pui:

Pentru inceput se pun cativa cartofi la prajit caci ei se fac cel mai greu.

Carnea de pui taiata feliute se prajeste si ea.

Usturoiul se piseaza si se amesteca bine cu putin ulei si sare si apoi se amesteca cu smantana.

In poza am un castronel de varza cu ceapa, ardei iute murat, usturoi amestecat cu smantana si castraveti bulgaresti taiati fasiute.

Lipiile se ung cu usturoi si ketchup. Se pun cartofi prajiti si cateva fasiute de castraveti murati. Se pune si carnea, varza si usturoiu cu smantana, piper si chili, sotul meu si-a pus si ardei iute murat.

Am pus si ketchup si se ruleaza, cat de bine se poate, lipiile mele sau cam rupt putin dar nu asta este problema ca tot se mananca.

Va doresc pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

vickyduta 1

20.11.2010, 16:38

Asa este Mirunik.
Multumesc foarte mult Anadeea si AndreeaMaria

elena1988 1

02.02.2011, 19:39

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu rulouri de pui