"Shaorma" gata in 5 minute

de Patricia Iordache in Sandvisuri, 4 Apr 2013 | 15261 vizualizari

 

Este gustarea, aperitivul sau micul dejun preferat de baietelul meu. Este foarte usor de facut si cat de cat sanatos ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua de prepelita (sau 2 oua de gaina);
  • o lipie;
  • 1 fir ceapa verde;
  • 1/2 de rosie mare;
  • 2 felii subtiri de bacon;
  • o felie de cascaval;
  • 1 lingura ketch-up facut in casa (sau suc de rosii amestecat cu usturoi pisat si condimente)
  • sare;
  • piper;
  • cimbru uscat;
  • putin ulei de masline (pentru uns tigaia)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Shaorma" gata in 5 minute:

Amestecam ouale cu bacon-ul taiat bucatele mici, apoi adaugam cascavalul taiat si el bucatele mici. Potrivim de sare si piper, punem si cimbru dupa gust.


Punem o tigaie pe foc, ungem toata suprafata cu ulei de masline si turnam amestecul de oua avand grija ca acesta sa se imprastie pe toata suprafata tigaii, in strat subtire, ca o clatita. Lasam 1-2 minute pe o parte, apoi intoarcem pe cealalta parte si mai lasam 1 minut.


Intre timp, ungem lipia cu ketch-up de casa (sau suc de rosii amestecam cu usturoi) si tocam ceapa verde, taiem si rosia dupa bunul plac.


Deasupra lipiei unse cu ketch-up de casa, punem "clatita" din oua. Peste aceasta presaram ceapa verde tocata marunt si rulam strans.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Nu folositi ketch-up din comert!! Este nesanatos si schimba gustul mancarii.

2

Daca nu aveti nici suc de rosii, mixati in blender pupla unei rosii curatate de coaja si amestecati cu sare, piper si 2 catei de usturoi.

3

Puteti servi aceasta "shaorma" alaturi de un pahar de iaurt sau o bere rece - cand se mai incalzeste putin afara - ;)

Daca ti-a placut reteta noastra ""Shaorma" gata in 5 minute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Silvia74 1

22.08.2013, 18:59

Foarte interesanta reteta. Cu siguranta voi incerca si eu... Multumesc.

babi5 1

05.09.2013, 17:12

Patricia Iordache 1

05.09.2013, 17:36

Dragele mele, ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)