Sirop de caise

de delia64 in Sirop / Compot, 10 Mai 2014 | 1541 vizualizari

 

Este un sirop natural , aromat si bun cu apa minerala .
Fac in fiecare an spre bucuria celor dragi .

 

INGREDIENTE

  • Siropul de la 20 kg. . caise
  • 2 lamai
  • 2 conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de caise:

Caisele lasate de pe o zi pe alta cu zahar lasa un sirop bun si aromat .


Punem la fiert intr-o oala siropul , stoarcem zeama de la 2 lamai si lasam la fiert la foc incet .


Spumam siropul si amestecam din cand in cand .


Cand nu mai are spuma si fierbe butonat adaugam conservantul dizolvat .


Mai lasam sa dea cateva clocote si il punem in sticle spalate si sterilizate .


Il asezam la dunst uscat pana a doua zi cand siropul este rece , se aseaza in camara .


Vom avea iarna un sirop bun si aromat .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi la insiroparea prajiturilor si torturilor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

delia64 1

10.05.2014, 19:36

Rocsi , aromat si sanatos , decat sucuri din comert .

mirela0911 1

11.05.2014, 10:05

delia64 1

11.05.2014, 12:36

mirela0911

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sirop de catina