Sirop de capsuni

de Lau in Sirop / Compot, 18 Iul 2015 | 4583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg capsuni
  • 3 kg zahar
  • 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Curatam capsunele de codite,dupa care le spalam,le scurgem bine de apa,adaugam zaharul peste ele,acoperim si lasam peste noapte pentru a lasa sirop.

A 2 zi scurgem siropul obtinut cu ajutorul unei site.

Punem siropul intr-o cratita,adaugam zeama de la 1/2 lamaie,cealalta jumatate o adaugam felii,punem pe foc sa dea in clocot  10 min spumand de cate ori este nevoie.

Turnam fierbinte in sticle,le inchidem bine dupa care le adaugam intr-o cratita adaugam apa cat sa le acopere si fierbem 25 min,

Le scoatem din apa fierbinte si le invelim in paturi pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni