Sirop de coacaze rosii

de Catalina L in Sirop / Compot, 1 Oct 2017 | 12342 vizualizari

 

Va propun o reteta de sirop parfumat, acrisor, excelent si sanatos din coacaze rosii.
Aceste fructe reprezinta niste adevarate minuni ale naturii, care te pot scapa de o multime de afectiuni.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/sirop-de-coacaze-rosii.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de coacaze (fara codite)
  • 220 g de zahar
  • 2 felii de lamaie
  • 25 cl de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de coacaze rosii:

In primul rand, fructele trebuie bine spalate cu apa rece si lasate la scurs.

Se amesteca fructele cu zaharul si se lasa peste noapte.

A 2-a zi adaugati apa si feliile de lamaie si puneti la fiert.

Culegem si aruncam spuma care se formeaza.

Dupa 20 minute, filtram printr-o sita fina sau tifon dublu pentru a scoate semintele.

Punem din nou la fiert 10 minute.

Cand siropul este suficient de legat, lasati sa se racoreasca putin, puneti-l cald intr-o sticla sterilizata si inchideti ermetic.

Il puteti servi cu apa minerala sau ca decor pentru prajituri.

 

TIPS-URI

1

am obtinut 40 cl de sirop

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop din muguri de brad (pentru iarna)