Sirop de miere, ghimbir si catina

de Ela68 in Sirop / Compot, 14 Feb 2015 | 2509 vizualizari

 

Ne place sa bem sucuri, dar nu cumparate , ci preparate de noi. Fiind iarna, am zis sa imbin utilul cu placutul, asa ca am facut un sirop-medicament, pentru imunitate si alte cele. Beneficiile le puteti gasi pe net. Il bem dimineata si avem energie ca si cum am bea un Red-Bull. Cine nu agreeaza catina, sa nu strice ingredientele, caci are gust si aroma preponderent cu aceasta aroma.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr catina
  • 600 gr miere
  • 1 bucata radacina ghimbir
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de miere, ghimbir si catina:

Catina o spalam, o lasam la zvantat si o mixam cu ajutorul unui robot. O strecuram bine printr-o sita de seminte si coji pana obtinem sucul.


Ghimbirul se curata de coaja si se da pe o razatoare de sticla, eliminanad fibra


Se amesteca siropul de catina ( a ramas aproximativ 200 ml ) cu cel de ghimbir si se toarna peste miere.


Omogenizam si pastram la frigider. Recomand obtinerea unor cantitati mici ce pot fi utilizate in decursul unei saptamani.


Se poate folosi sub forma de suc, 2 linguri de sirop la 250 ml apa sau, 2 lingurite pe stomacul gol in fiecare dimineata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de miere, ghimbir si catina" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:40

Minunata bautura

Ela68 1

15.02.2015, 22:47

Bya Ralu 1

26.03.2015, 01:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Sirop de menta