Sirop de zmeura

de Panacris in Sirop / Compot, 30 Aug 2011 | 6821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • zmeura 1 kilogram
  • apa 1 litru
  • zahara 1 kilogram
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de zmeura:

Zmeura se curata de eventualele frunzulite sau codite. Se zdrobeste bine cu furculita, se adauga apa si se pune la fiert. Dupa cca. 15 minute, se strecoara, iar lichidul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune din nou la fiert pe foc moale pentru cca. 30 de minute. Se pune siropul in sticle si se lasa la dunst cald pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

30.08.2011, 23:44

E foarte bun si sanatos! Se poate face si nefiert....este mult mai parfumat

alinutzika 1

31.08.2011, 14:04

f bun

Panacris 1

31.08.2011, 14:11

Multumesc! Nu am riscat sa/l fac nefiert! Nu am camara cu aerisire la bloc!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de zmeura