Sirop de zmeura

de dantes in Sirop / Compot, 25 Iul 2016 | 3954 vizualizari

 

Siropul de zmeura te poate racori si energiza intr-o zi calduroasa de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg zmeura
  • 1 Kg zahar
  • 250 mi.apa
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de zmeura:

Curatam si spalam zmeura apoi o punem la fiert cu apa si zaharul.Se fierbe circa 20 minute si luam periodic cu o lingura spuma care se formeaza deasupra.La sfarsitul fierberi adaugam sucul de la o lamaie si strecuram siropul cat este fierbinte.

Dupa racire este indicat sa pastram siropul intr-un loc intunecos si racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

miki_a 1

26.07.2016, 10:08

Ce culoare frumoasa!

Merisor 1

27.07.2016, 18:36

Am salivat instant gandindu-ma la aroma!

Rahela Velicu 1

04.08.2016, 11:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sirop de zmeura