Arome si culori de gheata

de lia maria in Sirop / Compot, 17 Aug 2010 | 4281 vizualizari

 

Cu aceste cuburi aromate si colorate, preparam delicioase racoritoare .

 

INGREDIENTE

  • Miez de pepene verde (lubenita)
  • Miez de pepene galben
  • Pungi pentru cuburi de gheata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arome si culori de gheata:

Se curata pepenii de coaja si se taie in bucati. Punem bucatile in storcatorul de fructe si sucul rezultat il golim in pungile pt gheta pe care le legam si le dam la congelator.



Cantitatea o stabileste fiecare functie de cate cuburi vrea sa optina, eu am folosit 1/2 lubenita cam de 3gk si un pepene galben, cam de 1,5kg si au rezultat cuburile din imagine.







 

TIPS-URI

1

pepene galben

2

pepene verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Arome si culori de gheata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:07

super si ce bine arata

Adinacarla 1

19.08.2010, 21:55

interesanta idee...

lira 1

20.09.2010, 20:08

ce tare ideeaaaaaaaaaaaaaa ... nicinu m-as fi gandit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata cu pepene galben si mascarpone