Slanina fripta in frigare ( cum numai in Maramures se mananca )

de Adi75 in Porc, 3 Mai 2014 | 1651 vizualizari

 

Acuma ca sunt departe de casa slanina fripta a devenit un deliciu . Foarte adevarat ca aceasta mancare este cam grasa da o macam mai rar . Imi aduce aminte de casa parinteasca . Eu am avut ajutoare si slanina a fost si mai buna ;)

 

INGREDIENTE

  • O bucata de slãnina afumata
  • O franzela mica
  • Doua cepe potrivite
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina fripta in frigare ( cum numai in Maramures se mananca ):

Prima data taiem ceapa julien o saram si o amestecam putin . Taiem si slanina cubulete dar fara sa indepartam soricul . Intr-o farfurie sau tava pregatim feliile de paine peste care punem ceapa . Intre timp pregatim un foc nu foarte mare se pune slanina in frigare si se tine deasupra focului invartind incet , cand slanina incepe sa se topeasca unsoarea se lasa sa curga pe feliile de paine se repeta procedura de cateva ori pana slanina se frige bine .

 

TIPS-URI

1

Eu prefer sa mananc cu rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina fripta in frigare ( cum numai in Maramures se mananca )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (8)

Panacris 1

04.05.2014, 10:51

Îmi aduce aminte de vacanțele din Maramureș De ceapă nu știam, doar slana friptă și o bucată de pâine

Rocsi 1

04.05.2014, 11:41

Ce mai mancam asa ceva in copilarie....

pity19 1

04.05.2014, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu praz si cartofi