Slanina fripta in frigare ( cum numai in Maramures se mananca )

de Adi75 in Porc, 3 Mai 2014 | 1782 vizualizari

 

Acuma ca sunt departe de casa slanina fripta a devenit un deliciu . Foarte adevarat ca aceasta mancare este cam grasa da o macam mai rar . Imi aduce aminte de casa parinteasca . Eu am avut ajutoare si slanina a fost si mai buna ;)

 

INGREDIENTE

  • O bucata de slãnina afumata
  • O franzela mica
  • Doua cepe potrivite
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina fripta in frigare ( cum numai in Maramures se mananca ):

Prima data taiem ceapa julien o saram si o amestecam putin . Taiem si slanina cubulete dar fara sa indepartam soricul . Intr-o farfurie sau tava pregatim feliile de paine peste care punem ceapa . Intre timp pregatim un foc nu foarte mare se pune slanina in frigare si se tine deasupra focului invartind incet , cand slanina incepe sa se topeasca unsoarea se lasa sa curga pe feliile de paine se repeta procedura de cateva ori pana slanina se frige bine .

 

TIPS-URI

1

Eu prefer sa mananc cu rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina fripta in frigare ( cum numai in Maramures se mananca )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Panacris 1

04.05.2014, 10:51

Îmi aduce aminte de vacanțele din Maramureș De ceapă nu știam, doar slana friptă și o bucată de pâine

Rocsi 1

04.05.2014, 11:41

Ce mai mancam asa ceva in copilarie....

pity19 1

04.05.2014, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc aromata