Snickerdoodles

de miremirc in Prajituri, 10 Feb 2012 | 3132 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 1 lgt esenta vanilie
  • 400 g faina
  • 1 lgt bicarbonat
  • 1/2 lgt nucsoara macinata
  • un praf de sare
  • 50 g nuci macinate mai mare
  • 2 lg zahar
  • 4 lg scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snickerdoodles:

Intr-un castronel amestecam untul cu zaharul, adaugam ouale pe rand, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de sare, bicarbonatul si nucsoara. la final incorporam nucile macinate mai mare.


Amestecam bine , formam o bila pe care o acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider pentru 1 ora.


Din aceasta compozitie formam bilute pe care le tavalim prin amestecul format din cele 2 lg de zahar cu 4 lg scortisoara macinata. Asezam intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu hartie pentru copt. Mi-au iesit 46 de snickerdoodles, dar cine doreste poate forma bilute mult mai mici.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snickerdoodles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

13.02.2012, 15:18

le-am adorat si pe blog

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 09:04

numai bunatati

VERONICA2607 1

19.03.2012, 18:31

super bune!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cereale si fructe uscate