Snițel în crustă de muștar și baby-carrote la cuptor

de Satisfyyourcravings in Pui, 17 Dec 2012 | 2479 vizualizari

 

Vă aduc din nou un preparat pregătit de prietenul meu, căruia i-am adăugat o garnitură de morcovi tineri copți în cuptor și presărați cu busuioc și oregano.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui la temperatura camerei
  • 1 lingură de făină
  • 2 ouă
  • 3 lingurițe muștar Dijonesse
  • 3 lingurițe muștar cu miere
  • fulgi de chilli
  • 150 de grame de baby-carrote
  • puțin ulei de măsline
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snițel în crustă de muștar și baby-carrote la cuptor:

Pieptul de pui se taie felii subțiri și se bate cu un ciocănel pentru șnițele. Se usucă cu un prosop de bucătărie.


Se amestecă ouăle bătute ca pentru omletă cu puțină sare, muștarul, făina și fulgii de chilli. În acestă etapă, este posibil să mai fie nevoie de puțină făină pentru a obține o compoziție asemănătoare cu smântâna.


Se îmbracă bucățile de pui în mixul de muștar, îndepărtând excesul și se prăjesc la foc mediu spre mare până capătă o culoare aurie. Se scot pe prosoape din hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.


Morcovii se curăță de coajă și se fierb 3 minute în apă cu sare. Se scot într-o tavă și se stropesc cu ulei de măsline. Se presară oregano și busuioc uscat peste.


Se introduc la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru 10 minute.


Se servește carnea cu morcovii alături.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snițel în crustă de muștar și baby-carrote la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

dantes 1

20.04.2016, 06:28

Interesant

Geanina87 1

20.04.2016, 10:44

jolygina 1

20.04.2016, 20:40

Foarte bine arata =D

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sunca si ciuperci