Snițel în crustă de muștar și baby-carrote la cuptor

de Satisfyyourcravings in Pui, 17 Dec 2012 | 5008 vizualizari

 

Vă aduc din nou un preparat pregătit de prietenul meu, căruia i-am adăugat o garnitură de morcovi tineri copți în cuptor și presărați cu busuioc și oregano.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui la temperatura camerei
  • 1 lingură de făină
  • 2 ouă
  • 3 lingurițe muștar Dijonesse
  • 3 lingurițe muștar cu miere
  • fulgi de chilli
  • 150 de grame de baby-carrote
  • puțin ulei de măsline
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snițel în crustă de muștar și baby-carrote la cuptor:

Pieptul de pui se taie felii subțiri și se bate cu un ciocănel pentru șnițele. Se usucă cu un prosop de bucătărie.

Se amestecă ouăle bătute ca pentru omletă cu puțină sare, muștarul, făina și fulgii de chilli. În acestă etapă, este posibil să mai fie nevoie de puțină făină pentru a obține o compoziție asemănătoare cu smântâna.

Se îmbracă bucățile de pui în mixul de muștar, îndepărtând excesul și se prăjesc la foc mediu spre mare până capătă o culoare aurie. Se scot pe prosoape din hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. 

Morcovii se curăță de coajă și se fierb 3 minute în apă cu sare. Se scot într-o tavă și se stropesc cu ulei de măsline. Se presară oregano și busuioc uscat peste. 

Se introduc la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru 10 minute. 

Se servește carnea cu morcovii alături. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snițel în crustă de muștar și baby-carrote la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (34)

dantes 1

20.04.2016, 06:28

Interesant

Geanina87 1

20.04.2016, 10:44

jolygina 1

20.04.2016, 20:40

Foarte bine arata =D

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în înveliş crocant