Snitel crocant de curcan

de mihaelar63 in Curcan, 27 Sep 2012 | 7118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept curcan
  • 100 gr faina alba
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura fulgi usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant de curcan:

Pieptul de curcan se portioneaza, se condimenteaza cu sare, piper, oregano si fulgi de usturoi .

Se da prin faina alba, apoi prin amestecul de oua batute cu smantana si putina sare .

La sfarsit se tavalesc prin fulgi de porumb si se prajesc in ulei incins .

Se scot pe servet de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei .

TIPS-URI

1

Se servesc snitelele calde cu garnitura preferata sau cu legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Sim0na 1

28.09.2012, 13:53

mmm... pot sa vin la masa?!

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:41

Tare tare bun! Fulgii de porumb sunt geniali in reteta asta!

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:06

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la gratar cu cuscus