Snitel crocant de curcan

de mihaelar63 in Curcan, 27 Sep 2012 | 5550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept curcan
  • 100 gr faina alba
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura fulgi usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant de curcan:

Pieptul de curcan se portioneaza, se condimenteaza cu sare, piper, oregano si fulgi de usturoi .


Se da prin faina alba, apoi prin amestecul de oua batute cu smantana si putina sare .


La sfarsit se tavalesc prin fulgi de porumb si se prajesc in ulei incins .


Se scot pe servet de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei .

 

TIPS-URI

1

Se servesc snitelele calde cu garnitura preferata sau cu legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Sim0na 1

28.09.2012, 13:53

mmm... pot sa vin la masa?!

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:41

Tare tare bun! Fulgii de porumb sunt geniali in reteta asta!

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:06

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la gratar cu cuscus