Snitel de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii

de jolygina in Curcan, 15 Sep 2010 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru snitel
  • 1000g piept de curcan
  • pesmet
  • faina
  • 4 oua
  • pentru piure
  • 1 kg cartofi pentru piure
  • sare
  • 100g lapte
  • o lingurita de unt
  • pentru salata de rosii
  • 500g rosii ,
  • 100g branza
  • o lingura ulei de masline
  • 2 castraveti
  • o ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii:

taiem pieptul de curcan dupa preferinta fiecarei gospodine ,eu l-am taiat cam cat palma,il condimentam pe tot pe o parte cu sare pe cealata cu piper si le dam deoparte


punem tigaia cu ulei la incins si procedam cu fiecare astfel :dam pieptul prin faina -ou si la sfarsit prin pesmet


le punem la prajit pana se rumeneste frumos


cartofii ii curatam, ii taiem cubulete, ii punem la fiert in apa cu o lingura de ulei de masline , cand s-au fiert scurgem apa dupa care ii pasam, adaugam untul si la sfarsit laptele. Sarea o punem in piureul gata facut, daca o punem in apa se intaresc cartofii


salata


taiem rosiile ,castravetii si ceapa rondele ,adaugam sare ,si uleiul de masline. La sfarsit adugam branza rasa


pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Julie 1

17.09.2010, 08:40

Si eu ,normal!!

jolygina 1

18.09.2010, 23:58

poftiti la masa

nadina73 1

19.09.2010, 00:05

am ajuns mai ai?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut