Snitel de pui

de ela in Pui, 22 Feb 2011 | 12073 vizualizari

 

o reteta a dragei mele Ruxy,pentru ca m-am indragostit de retetele ei ....

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de piept de pui dezosate,
  • 2 oua,
  • o canita lapte
  • apa minerala
  • 10 linguri rase faina,
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui:

Batem bine feliile de carne.

Ouale,laptele,sarea si piperul(dupa gust),le mixam bine,incorporam faina,treptat amestecand bine,apoi subtiem aluatul cu putina apa minerala.

Trecem carnea prin compozitia de mai sus si punem la prajit in putin ulei,avand grija sa intoarcem carnea de doua ori pe fiecare parte,nu trebuie lasate prea mult pentru ca se prajesc foarte repede,focul trebuie dat foarte incet.

Delicioaseeee....

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

22.02.2011, 12:24

La Ancuta 1

22.02.2011, 12:28

vreau si eu ca imi e tare pofta

elena1988 1

22.02.2011, 19:57

iau si eu unul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de gaina prajit cu cartofi