Snitel de pui a la Toscana

de RuxyRux in Pui, 14 Feb 2011 | 7483 vizualizari

 

Pentru o cina romantica ...merge perfect!
Snitel de pui delicios invelit cu cascaval si acoperit cu sos italian...o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui feliati( pentru mai multe portii)
  • 3 oua
  • o cana de faina
  • ulei pentru prajit( palmier)
  • sare
  • felii de cascaval
  • sosul de rosii italian:
  • un pahar de vin alb( demidulce)
  • o lingura de ulei de masline
  • un catel mare de usturoi
  • frunzulite de rozmarin
  • piper
  • sare
  • o lingurita de zahar
  • 3 rosii cherry taiate in doua
  • 2 linguri bulion( sau suc) de rosii( facut in casa e ideal)  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui a la Toscana:

Batem pieptul de pui sarat inainte ca pentru snitel. Il trecem prin oul batut cu putina sare, apoi prin faina si il prajim. Il scurgem pe o hartie ( servet) de excesul de grasime . Punem snitelele intr-o tava de jena si acoperim fiecare bucata cu o felie de cascaval . Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15 min.


Intre timp facem sosul:


Intr-o tigaie punem vinul impreuna cu uleiul de masline si dam un clocot. Punem usturoiul, bulionul, rosiile si zaharul. Totul se desfasoara pe foc iute. Saram dupa gust, piperam apoi adaugam si rozmarinul. In 5-7 min avem un sos excelent. Scoatem puiul dupa 15 minute punem sosul deasupra si mai lasam inca 5 minute la cuptor. Scoatem si servim dupa dorinta...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui a la Toscana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (85)

RuxyRux 1

20.02.2011, 22:11

ExploraCuisine multumesc

Teo 1

20.02.2011, 22:41

m-ai convins, merita incercat!

RuxyRux 1

20.02.2011, 22:49

Ma bucur Teo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci