Snitel de pui in crusta de pesmet cu piure de cartofi

de Camelya in Mancare copii, 25 Mai 2016 | 1124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g inner file pui
  • 150 ml lapte
  • 100 g unt
  • pesmet
  • 3 oua
  • 1 kg de cartofi
  • sare
  • condimente carne de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in crusta de pesmet cu piure de cartofi :

Preparare piure de cartofi:


Punem o oala cu apa la fiert. Adaugam o lingurita de sare. Curatam cartofii de coaja si ii spalam bine. Cand apa a inceput sa clocoteasca este timpul sa punem cartofii. Cu 10 minute inainte ca, cartofii sa fie gata punem intr-o caraticioara la incalzit laptele cu untul. Amestecam usor cu o lingura de lemn. Dupa ce s-au fiert scurgem apa si ii punem intr-un bol. Mixam usor cartofii. Cu un polonic punem usor amestecul de lapte cu unt in piure. Mixam usor. Punem amestec de lapte si unt pana piureul capata o compozitie pufoasa. Eu am pus piureul in doua forme de stelute.


Snitel de pui:


Spalam carnea de pui iar apoi o uscam bine cu hartie de bucatarie. Batem carnea cu un ciocan de snitele. Presaram condimente pentru carnea de pui. Intr-o farfurie adanca batem cele 3 oua cu putina sare. In alta farfurie punem pesmetul. Trecem fiecare felie de carne prin ou, apoi prin pesmet, iar prin ou si ultima oara prin pesmet. Asa procedam pana terminam toate feliile. Punem ulei intr-o tigaie si il incingem. Se prajesc timp de 3 minute pe o parte si 3 minute pe cealalta parte. Le scoatem pe servetele absorbante.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in crusta de pesmet cu piure de cartofi " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

25.05.2016, 16:59

Rocsi 1

25.05.2016, 20:22

Un meniu pe placul meu!

Camelya 1

25.05.2016, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Budinca de mere cu crema de castane