Snitel de pui in crusta de pesmet cu piure de cartofi

de Camelya in Mancare copii, 25 Mai 2016 | 845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g inner file pui
  • 150 ml lapte
  • 100 g unt
  • pesmet
  • 3 oua
  • 1 kg de cartofi
  • sare
  • condimente carne de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in crusta de pesmet cu piure de cartofi :

Preparare piure de cartofi:


Punem o oala cu apa la fiert. Adaugam o lingurita de sare. Curatam cartofii de coaja si ii spalam bine. Cand apa a inceput sa clocoteasca este timpul sa punem cartofii. Cu 10 minute inainte ca, cartofii sa fie gata punem intr-o caraticioara la incalzit laptele cu untul. Amestecam usor cu o lingura de lemn. Dupa ce s-au fiert scurgem apa si ii punem intr-un bol. Mixam usor cartofii. Cu un polonic punem usor amestecul de lapte cu unt in piure. Mixam usor. Punem amestec de lapte si unt pana piureul capata o compozitie pufoasa. Eu am pus piureul in doua forme de stelute.


Snitel de pui:


Spalam carnea de pui iar apoi o uscam bine cu hartie de bucatarie. Batem carnea cu un ciocan de snitele. Presaram condimente pentru carnea de pui. Intr-o farfurie adanca batem cele 3 oua cu putina sare. In alta farfurie punem pesmetul. Trecem fiecare felie de carne prin ou, apoi prin pesmet, iar prin ou si ultima oara prin pesmet. Asa procedam pana terminam toate feliile. Punem ulei intr-o tigaie si il incingem. Se prajesc timp de 3 minute pe o parte si 3 minute pe cealalta parte. Le scoatem pe servetele absorbante.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in crusta de pesmet cu piure de cartofi " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

noiinbucatarie 1

25.05.2016, 16:59

Rocsi 1

25.05.2016, 20:22

Un meniu pe placul meu!

Camelya 1

25.05.2016, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare