Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana

de RuxyRux in Pui, 18 Feb 2011 | 15987 vizualizari

 

Snitel crocant in crusta de pesmet cu sos delicios de ciupercute si smantana , va invit virtual la masa...

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 3 piepti de pui medii taiati ca pentru snitele
  • 1/2 pachet pesmet
  • 3 pua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • o cana de ulei penrtu prajit( palmier)
  • Pentru sos:
  • 7 ciupercute medii
  • 40 gr unt
  • 200 gr smanatana
  • 350 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara( optional)  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana:

Batem feliile de piept, le saram si le lasam deoparte. Batem ouale intr-un vas cu un praf de sare si le amestecam cu doua linguri de faina. Punem pesmetul pe o farfurie. Trecem fiecare felie de snitel prin oul cu faina si apoi bine prin pesmet si le prajim in ulei cu grija sa nu le ardem. Le intoarcem de cate doua ori pe fiecare parte( eu asa procedez). Le scoatem pe o farfurie dupa ce le scurgem bine de ulei.



Facem sosul:



Punem in tigaia pregatita untul la foc mic, il topim si adaugam ciupercutele taiate felii. Le sotam cinci minute. Faina o amestecam intr-un bol cu cateva linguri de lapte cu grija sa nu faca cocoloase apoi turnam tot laptele. Punem in tigaie peste ciuperci. Mai lasam doua trei minute si punem si smantana. Lasam pe foc zece minute amestecand cu grija sa nu ardem sosul. Potrivim de sare, adaugam piperul si nucsoara (optional).


Si servim sosul peste snitel , avand grija sa avem si o salata buna alaturi..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

MotanLaOale 1

21.02.2011, 08:54

bun bun

RuxyRux 1

21.02.2011, 10:44

Multumeeeeesc

adry88 1

20.05.2011, 18:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

Tortellini cu carne si legume

pe 22.06 la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

pe 22.06 la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc by Radu Anton Roman