Snitel de vitel cu cartofi taranesti

de T I M E A in Vita, 2 Aug 2013 | 4016 vizualizari

 

O mancare comuna, dar si foarte buna si probabil cam pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vitel
  • sare si piper
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • Pentru cartofi:
  • 8 cartofi potriviti
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • sare si piper 1 lingurita boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de vitel cu cartofi taranesti:

Carnea o feliem si o batem cu batatorul de carne.


Saram si piperam fiecare felie de carne. Asezam feliile de carne pe o farfurie pe care o acoperim cu folie alimentara si o punem la frigider minim 2 ore. (se poate si de seara pana dimineata)


Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele si amestecam apoi cu faina.


Dam fiecare bucata de carne prin aceasta compozitie si o prajim in ulei incins pe ambele parti.


Scoatem bucatile de carne pe un prosop de hartie pt. a absorbi surplusul de ulei.


Cartofii curatati de coaja, spalati si taiati cubulete ii punem la fiert in apa cu putina sare.


Cand sunt fierti ii strecuram de apa.


Ceapa si ardeiul le taiem felii si le punem la calit intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei. Adaugam paprica rosie, amestecam, apoi turnam cartofii pe care ii saram si piperam dupa gust.


Punem patrunjelul tocat, amestecam si luam de pe foc.


Servim snitelele cu cartofi si salata de cruditati.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

T I M E A 1

02.08.2013, 23:01

Gabi tu o urmaresti pe Dia )

diaconta 1

02.08.2013, 23:04

Io nu vin cu Gaby,ca mananca mult) stiu de la Sibiu

diaconta 1

02.08.2013, 23:05

Timi,n-am fost,ti s-a parut,pentru ca nu am avut vreme de prea multe vorbe azi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Snitel de vitel in crusta si cartofi cu smantana