Snitel de vitel in crusta si cartofi cu smantana

de La Ancuta in Vita, 6 Iul 2011 | 10925 vizualizari

 

Pentru mine cele mai bune snitele sunt cele din carne de vitel. Pentru ca am avut niste carne de care eram sigura ca este de vitel, am facut aceste snitele crocante si bune.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne de vitel
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • sare, piper
  • boia
  • Pentru garnitura:
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 linguri de smatana
  • 2-3 linguri lapte
  • 50 g cascaval
  • marar
  • nucsoara
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de vitel in crusta si cartofi cu smantana:

Batem feliile de carne cu ciocanul pentru snitele. Le condimentam apoi cu sare, piper si boia.


Intr-un castron batem bine ouale cu un praf de sare. Punem fulgii de porunm intr-o punga si ii zdrobim cu sucitorul. Punem si faina pe o farfurie si adaugam sare si piper.


Trecem feliile de carne prin faina apoi prin ou iar la final prin fulgii de porumb. Apasam putin cu palma ca fulgii sa adere mai bine.


Plonjam snitelele in tigaia in care am incins ulei. Le prajim pe ambele parti iar apoi le scoatem pe servetele absorbante.


Pentru garnitura:


Curatam cartofii si ii taiem bucatele. Ii punem la fiert in apa cu sare 15 minute. Scurgem apoi apa.


Intr-o cratita calim putin ceapa taiata marunt iar apoi adaugam cartofii scursi de apa. Lasam 2-3 minute iar apoi stingem cu smantana amestecata cu laptele. Lasam sa fiarba pana scade sosul si cartofii sunt bine fierti.


Adaugam apoi nucsoara si condimentam cu sare si piper. Taiem cascavalul cubulete si il adaugam peste cartofi.


Lasam 1-2 minute, pana se topeste cascavalul iar apoi stingem focul si adaugam mararaul tocat.


Servim cartofii calzi alaturi de snitele si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel in crusta si cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

La Ancuta 1

08.07.2011, 13:45

Diva multumesc

lilik 1

08.07.2011, 22:27

si mie imi plac mult astea de vitel

La Ancuta 1

10.07.2011, 17:18

Lilik.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

ieri la 20:32

Omleta cu spanac si mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 20:29

Vinete cu ton si cascaval la cuptor

de oanapl 6

ieri la 18:16

Prajitura de toamna cu fructe si budinca

de oanapl 6

ieri la 16:19

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto