Snitel in crusta de fulgi de porumb

de ela in Pui, 13 Feb 2010 | 11999 vizualizari

 

daca vreti un snitel altfel decat de obicei...

 

INGREDIENTE

  • 8felii piept de pui
  • 200gr fulgi de porumb
  • faina
  • 3oua
  • sare,
  • piper
  • 3linguri unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta de fulgi de porumb:

Zdrobiti fulgii de porumb apoi presarati-i pe o farfurie.

Bateti ouale,condimentati cu sare si piper.Puneti pe o alta farfurie faina.

Spalati feliile de pui si stergeti-le cu un servet apoi bateti-le.Dati fiecare felie de carne prin faina,ou si apoi prin fulgii zdrobiti.

Presati crusta fiecarui snitel cu mana pentru a se lipi mai bine de bucata de carne.Topiti untul intr-o tigaie apoi prajiti snitelele 2-3minute pe fiecare parte.

Serviti cu piure de cartofi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Nicolae 1

14.02.2010, 19:43

Teo 1

14.02.2010, 20:46

Ela , iti mananc intai farfuria ,apoi mai vedem!

ela 1

14.02.2010, 21:32

nu te las sa mananci farfuria,Teo,e setul meu preferat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!