Snitel in crusta de fulgi de porumb

de ela in Pui, 13 Feb 2010 | 12080 vizualizari

 

daca vreti un snitel altfel decat de obicei...

 

INGREDIENTE

  • 8felii piept de pui
  • 200gr fulgi de porumb
  • faina
  • 3oua
  • sare,
  • piper
  • 3linguri unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta de fulgi de porumb:

Zdrobiti fulgii de porumb apoi presarati-i pe o farfurie.


Bateti ouale,condimentati cu sare si piper.Puneti pe o alta farfurie faina.


Spalati feliile de pui si stergeti-le cu un servet apoi bateti-le.Dati fiecare felie de carne prin faina,ou si apoi prin fulgii zdrobiti.


Presati crusta fiecarui snitel cu mana pentru a se lipi mai bine de bucata de carne.Topiti untul intr-o tigaie apoi prajiti snitelele 2-3minute pe fiecare parte.


Serviti cu piure de cartofi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Nicolae 1

14.02.2010, 19:43

Teo 1

14.02.2010, 20:46

Ela , iti mananc intai farfuria ,apoi mai vedem!

ela 1

14.02.2010, 21:32

nu te las sa mananci farfuria,Teo,e setul meu preferat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu garnitura de ciuperci