Snitel in crusta de fulgi de porumb

de ela in Pui, 13 Feb 2010 | 12245 vizualizari

 

daca vreti un snitel altfel decat de obicei...

 

INGREDIENTE

  • 8felii piept de pui
  • 200gr fulgi de porumb
  • faina
  • 3oua
  • sare,
  • piper
  • 3linguri unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta de fulgi de porumb:

Zdrobiti fulgii de porumb apoi presarati-i pe o farfurie.


Bateti ouale,condimentati cu sare si piper.Puneti pe o alta farfurie faina.


Spalati feliile de pui si stergeti-le cu un servet apoi bateti-le.Dati fiecare felie de carne prin faina,ou si apoi prin fulgii zdrobiti.


Presati crusta fiecarui snitel cu mana pentru a se lipi mai bine de bucata de carne.Topiti untul intr-o tigaie apoi prajiti snitelele 2-3minute pe fiecare parte.


Serviti cu piure de cartofi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Nicolae 1

14.02.2010, 19:43

Teo 1

14.02.2010, 20:46

Ela , iti mananc intai farfuria ,apoi mai vedem!

ela 1

14.02.2010, 21:32

nu te las sa mananci farfuria,Teo,e setul meu preferat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui aromat