Snitel milanez

de Miha in Pui, 31 Iul 2009 | 7638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 2 catei usturoi
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • sare,piper
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel milanez:

Carnea se taie felii subtiri,se sareaza si pipereaza.


Intr-o farfurie amestecam pesmetul cu cascavalul ras,usturoiul pisat si patrunjelul uscat.In alta vom bate ouale,cu un praf de sare.


Fiecare bucata de carne o dam prin oul batut,apoi prin amestecul de pesmet,presand bine cu mana,pe ambele parti.


Se prajesc in uleiul bine incins,la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel milanez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

31.07.2009, 10:39

Da, excelent

Miha 1

31.07.2009, 11:13

Multumesc fetelor!

Oana 1

07.08.2009, 17:08

Eu sunt innebunita dupa snitelul asta E delicios!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu