Snitel milanez

de Miha in Pui, 31 Iul 2009 | 5748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 2 catei usturoi
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • sare,piper
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel milanez:

Carnea se taie felii subtiri,se sareaza si pipereaza.


Intr-o farfurie amestecam pesmetul cu cascavalul ras,usturoiul pisat si patrunjelul uscat.In alta vom bate ouale,cu un praf de sare.


Fiecare bucata de carne o dam prin oul batut,apoi prin amestecul de pesmet,presand bine cu mana,pe ambele parti.


Se prajesc in uleiul bine incins,la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel milanez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

31.07.2009, 10:39

Da, excelent

Miha 1

31.07.2009, 11:13

Multumesc fetelor!

Oana 1

07.08.2009, 17:08

Eu sunt innebunita dupa snitelul asta E delicios!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu