Snitele crocante cu carne de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 5 Ian 2016 | 1039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de curcan
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • 100 g pesmet
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante cu carne de curcan:

Pieptul de curcan se taie felii potrivite pentru snitele.


Se pun intr-o folie de aluminiu si se bat cu batatorul de carne pe ambele parti.


Se condimenteaza si se lasa deoparte.


Se amesteca bine cele 2 oua cu un praf de sare,se adauga treptat faina,pana devine o pasta nu foarte groasa,iar in alta farfurie punem pesmetul.


Se trec feliile de curcan prin compozitia de ou pe ambele parti,dupa care le trecem prin pesmet si le punem la prajit in ulei incins.


Se scot pe un servet de hartie.

 

TIPS-URI

1

Se pot servii cu o salata sau o garnitura de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

roxana_simona 1

07.01.2016, 19:43

bune bune

Bya Ralu 1

08.01.2016, 19:24

Zamfira 1

09.01.2016, 08:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in punga la cuptor