Snitele crocante cu carne de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 5 Ian 2016 | 1906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de curcan
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • 100 g pesmet
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante cu carne de curcan:

Pieptul de curcan se taie felii potrivite pentru snitele.


Se pun intr-o folie de aluminiu si se bat cu batatorul de carne pe ambele parti.


Se condimenteaza si se lasa deoparte.


Se amesteca bine cele 2 oua cu un praf de sare,se adauga treptat faina,pana devine o pasta nu foarte groasa,iar in alta farfurie punem pesmetul.


Se trec feliile de curcan prin compozitia de ou pe ambele parti,dupa care le trecem prin pesmet si le punem la prajit in ulei incins.


Se scot pe un servet de hartie.

 

TIPS-URI

1

Se pot servii cu o salata sau o garnitura de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

roxana_simona 1

07.01.2016, 19:43

bune bune

Bya Ralu 1

08.01.2016, 19:24

Zamfira 1

09.01.2016, 08:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Copane de curcan cu bere