Snitele crocante de curcan la Multicooker

de Miha in Curcan, 21 Noi 2013 | 2268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~300 g piept de curcan
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • sare si piper
  • busuioc uscat
  • fulgi de porumb pentru crusta
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de curcan la Multicooker:

Pieptul de curcan se feliaza subtire si se bate putin cu cioccanul de snitele, daca este necesar. In cazul in care optati sa bateti carnea acoperiti-o mai intai cu o folie alimentara.


Separat se bat bine cele 2 oua cu sare, piper si busoioc uscat, dupa gust. Se adauga faina si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena, ca o smantana mai subtire. In cazul in care compozitia iese prea groasa se subtiaza cu putin lapte.


Fulgii de porumb se maruntesc. Se pun intr-o punga mai groasa si se bat putin cu sucitorul sau se dau cateva pulsuri la robotul de bucatarie.


Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb.


Adaugam ulei in oala interioara a aparatului. Apasati butonul MENU si selectati programul FRY. Prajum bucatile de carne, cate 3-4 minute pe fiecare parte.


Snitelele se servesc calde alaturi de cartofi cu rozmarin si parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de curcan la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Panacris 1

29.11.2013, 09:48

Mihaela63, ce-mi place enunțul tău

Bya Ralu 1

11.12.2013, 22:49

ce faine sunt

ella 87 1

09.02.2014, 23:12

as manca o portie chiar la ora asta dupa cum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel crocant de curcan