Snitele cu ciuperci si smantana

de ianculubita in Porc, 30 Oct 2013 | 3575 vizualizari

 

O mancare gustoasa si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 4 buc.snitele de porc
  • 3 linguri faina
  • 20 ml ulei
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 400 ml smantana lichida
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu ciuperci si smantana:

Carnea condimentata cu sare si piper,o trecem prin faina,prajim bucatile cate 2-3min pe fiecare parte apoi le scoatem pe farfurie;in uleiul ramas,calim ceapa tocata marunt si usturoiul apoi adaugam ciupercile feliate;dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu apa,carnea si lasam sa fiarba cu capac;dupa ce a scazut si carnea este fiarta,adaugam smantana,condimentam si mai lasam cateva minute sa se ingroase sosul;servim imediat cu patrunjel verde.

TIPS-URI

1

carnea de porc,poate fi inlocuita cu pasare

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

30.10.2013, 11:05

Foarte bun preparatul. Vin la masa

_Alina_ 1

30.10.2013, 11:41

ianculubita 1

30.10.2013, 11:53

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet