Snitele cu piure, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 11 Aug 2016 | 2047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
un piept de pui; 4 oua; 50g branza cheddar; sare; piper; fulgi de chilli; pesmet.
  • Pentru piure:
3-4 cartofi; 50g unt; 5 linguri de lapte; sare; piper.
  • Suplimentar:
125 g mini mozzarella; 50g branza cheddar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu piure, la cuptor:

Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri.


Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica.


Se pune pesmet intr-o farfurie adanca.


Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe servetele, sa se elimine surplusul de ulei.


Pentru piure, cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si piper.


Cand sunt gata, se zdobesc si se adauga, pe rand, untul taiat cubulete si laptele.


Daca mai este nevoie, se mai adauga sare si piper.


Snitelele se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga mozzarella zdrobita intre degete si piureul de cartofi.


Pe deasupra, se adauga branza cheddar rasa pe razatoarea mica.


Se baga la cuptor pentru 25 min, pana se rumeneste deasupra.



Noi le-am savurat calde, pentru ca mirosea demential.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu piure, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

11.08.2016, 22:18

Vaaaai, cat de bun o fi!

Xandrinne 1

12.08.2016, 17:31

mirela0911 1

14.08.2016, 10:19

Ia sa le fac si copiilor asa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Pulpe în sos de roşii la cuptor