Snitele de burta

de ianculubita in Vita, 14 Feb 2013 | 2177 vizualizari

 

Ciorba de burta se face,tuslama cu burta se face,o alta mancare cu burta se face,dar de snitele ati auzit??poate da,poate nu!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg burta de vaca(bucata intreaga)
  • 3 oua
  • 1ceasca pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de burta:

Punem la fiert burta spalata bine in apa rece cu 1lingura de sare pentru 1h;


o scoatem intr-o sita sa se scurga bine,o taiem dupa preferinta,condimentam cu sare si piper;


In 3 boluri punem faina,ouale batute cu o ceasca cu apa minerala si pesmet amestecat cu sare,piper,cimbru si praf de usturoi


Trecem bucatile de burta prin faina si ou de doua ori,apoi prin pesmet dupa care le punem la prajit un ulei mult iar dupa ce s-au prajit pe ambele parti le scoatem pe prosoape de hartie


Se servesc cu piure de cartofi si felii de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

14.02.2013, 20:12

Cred ca sunt bune!

diana_k 1

14.02.2013, 21:57

cred ca sunt bune, nu am mancat nicioadata

Toamna07 1

14.02.2013, 22:05

Interesant,foarte interesant!
3 bucati,va rog!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vițel cu ceapă și mere