Snitele de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 20 Dec 2013 | 3941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei
  • amestec de parmezan cu pesmet si cumbru(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de curcan:

Pieptul de curcan se feliaza,se pune in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti.

Se condimenteaza fiecare bucata.

Ouala se amesteca bine,se toarna faina pana devine un aluat potrivit prin care sa trecem bucatiile de piept de curcan.

Dupa ce am trecut fiecare bucata prin amestecul format punem la prajit intr-o tigaie cu ulei,iar deasupra presaram amestecul de parmezan cu pesmet.(Mie mi-a ramas de cand am facut cartofii cu pastarnac la cuptor http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-si-pastarnac-cu-crusta-de-parmezan-54992.html ,sau se poate adauga parmezan in compozitia de oul cu faina.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.

 

TIPS-URI

1

Se servesc calde cu o garnitura de cartofi sau salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele crocante din piept de curcan