Snitele de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 20 Dec 2013 | 1599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei
  • amestec de parmezan cu pesmet si cumbru(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de curcan:

Pieptul de curcan se feliaza,se pune in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti.


Se condimenteaza fiecare bucata.


Ouala se amesteca bine,se toarna faina pana devine un aluat potrivit prin care sa trecem bucatiile de piept de curcan.


Dupa ce am trecut fiecare bucata prin amestecul format punem la prajit intr-o tigaie cu ulei,iar deasupra presaram amestecul de parmezan cu pesmet.(Mie mi-a ramas de cand am facut cartofii cu pastarnac la cuptor http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-si-pastarnac-cu-crusta-de-parmezan-54992.html ,sau se poate adauga parmezan in compozitia de oul cu faina.


Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.


 

TIPS-URI

1

Se servesc calde cu o garnitura de cartofi sau salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Rocsi 1

20.12.2013, 21:01

Vreau si eu unul

xana 1

20.12.2013, 22:08

Bya Ralu 1

05.01.2016, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Snitele crocante din piept de curcan