Snitele de dovlecei

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2013 | 10414 vizualizari

 

Snitelele de dovlecei sunt delicioase si foarte usor de preparat. E perioada dovleceilor, deci sa nu uitam de ei. Dovleceii sunt minunati in multe preparate (supa, tocanita, chiftelute), si iata acum facem snitele de dovlecei, nu oricum, ci cu mujdei de usturoi.
Va doresc pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (nu foarte groasa pentru a evita seminte mari din interior)
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de dovlecei:

Spalam bine dovleceii, ii curatam de coaja si ii taiem felii (grosime: 1 cm, sa nu fie foarte groase feliile pentru ca raman crude in interior). Saram si piperam dupa gust fiecare felie pe ambele parti.


Batem ouale si adaugam faina. Omogenizam foarte bine aluatul format pentru a nu a avea cocoloase.


Fiecare felie o dam prin aluat si-i prajim in ulei incins cam 2 minute pe fiecare parte.


I-am scos pe un servetel ca sa absoarba surplusul de grasime.


Ii servim cu mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.07.2013, 20:38

Imi plac foarte foarte mult

Valclaudia 1

27.07.2013, 22:09

si eu am preparat in seara asta dovlecel pane! Dar am uitat sa prepar si mujdei.... pot sa imprumut putin de la tine?

Zamfira 1

27.07.2013, 23:01

daaa, char te rog!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii