Snitele de dovlecei

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2013 | 8378 vizualizari

 

Snitelele de dovlecei sunt delicioase si foarte usor de preparat. E perioada dovleceilor, deci sa nu uitam de ei. Dovleceii sunt minunati in multe preparate (supa, tocanita, chiftelute), si iata acum facem snitele de dovlecei, nu oricum, ci cu mujdei de usturoi.
Va doresc pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (nu foarte groasa pentru a evita seminte mari din interior)
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de dovlecei:

Spalam bine dovleceii, ii curatam de coaja si ii taiem felii (grosime: 1 cm, sa nu fie foarte groase feliile pentru ca raman crude in interior). Saram si piperam dupa gust fiecare felie pe ambele parti.

Batem ouale si adaugam faina. Omogenizam foarte bine aluatul format pentru a nu a avea cocoloase.

Fiecare felie o dam prin aluat si-i prajim in ulei incins cam 2 minute pe fiecare parte.

I-am scos pe un servetel ca sa absoarba surplusul de grasime.

Ii servim cu mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.07.2013, 20:38

Imi plac foarte foarte mult

Valclaudia 1

27.07.2013, 22:09

si eu am preparat in seara asta dovlecel pane! Dar am uitat sa prepar si mujdei.... pot sa imprumut putin de la tine?

Zamfira 1

27.07.2013, 23:01

daaa, char te rog!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!