Snitele de pangasius

de cati in Pangasius, 5 Mai 2011 | 11560 vizualizari

 

Daca tot e vineri maine sa mancam peste.

 

INGREDIENTE

  • un kg de pangasius file
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pangasius:

Spala fileurile si usuca-le cu prosoape de bucatarie absorbante ca sa nu mai ramana apa pe ele.


Intr-o farfurie mai adanca bate ouale cu sare si piper.


Intr-o farfurie plata pune faina si in alta pesmetul.


Aseaza farfuriile pe masa in ordinea asta: faina,oua si pesmet.


Ai nevoie de doua furculite,una pentru faina si pesmet si una pentru oua.


Taie fileurile in marimea dorita si da-le pe rand prin faina ,ou si pesmet.


Pune ulei intr-o tigaie si prajeste pe rand bucatile de peste,dar ai grija sa nu le ingramadesti in tigaie. Lasa loc intre ele.


Serveste cu niste cartofi natur sau cu mamaliga si mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

cati 1

07.05.2011, 15:03

va multumesc

MVMih 1

11.05.2011, 00:08

Arata tare bine ...dar sincer recomand ceva cu peste romanesc proaspat

cati 1

11.05.2011, 11:20

as vrea eu proaspat,dar la noi nu se gaseste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius in staniol