Snitele de pangasius

de cati in Pangasius, 5 Mai 2011 | 12042 vizualizari

 

Daca tot e vineri maine sa mancam peste.

 

INGREDIENTE

  • un kg de pangasius file
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pangasius:

Spala fileurile si usuca-le cu prosoape de bucatarie absorbante ca sa nu mai ramana apa pe ele.


Intr-o farfurie mai adanca bate ouale cu sare si piper.


Intr-o farfurie plata pune faina si in alta pesmetul.


Aseaza farfuriile pe masa in ordinea asta: faina,oua si pesmet.


Ai nevoie de doua furculite,una pentru faina si pesmet si una pentru oua.


Taie fileurile in marimea dorita si da-le pe rand prin faina ,ou si pesmet.


Pune ulei intr-o tigaie si prajeste pe rand bucatile de peste,dar ai grija sa nu le ingramadesti in tigaie. Lasa loc intre ele.


Serveste cu niste cartofi natur sau cu mamaliga si mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

cati 1

07.05.2011, 15:03

va multumesc

MVMih 1

11.05.2011, 00:08

Arata tare bine ...dar sincer recomand ceva cu peste romanesc proaspat

cati 1

11.05.2011, 11:20

as vrea eu proaspat,dar la noi nu se gaseste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort Raffaello

ieri la 19:45

Pâine împletită, cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 14:15

Empanadas cu carne amestec si ciuperci

de Rocsi 9

ieri la 11:05

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume