Snitele de porc

de Valclaudia in Porc, 27 Apr 2014 | 4363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc proaspata
  • 3 oua
  • putina apa milerala (cca 50 ml)
  • 6 linguri faina alba
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura frunze uscate si zdrobite de telina
  • ulei pentru prajit
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Taiem pulpa de porc felii (groase de un deget).

Batem feliile cu ciocanul de snitele pe ambele parti pana obtinem gosimea dorita.

Condimentam cu putina sare si un praf de piper alb.

Spargem ouale intr-un castronel, adaugam frunza uscata si zdrobita de telina, putina sare si piper, amestecam totul cu furculita, punem apa minerala si faina, amestecam cu grija sa nu se formeze cocoloase.

Obtinem un amestec cremos prin care vom trece snitelele inainte de a le praji in baie de ulei.

Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces si servim.

Pofta buna!

 

 

  //
 

RETETA IN IMAGINI

Snitele de porc-0
Snitele de porc-1
Snitele de porc-2
Snitele de porc-3
Snitele de porc-4
Snitele de porc-5
Snitele de porc-6

COMENTARII (17)

alilianaa

alilianaa 1

27.04.2014, 19:54

tare bun..

Micutza Luana

Micutza Luana 1

27.04.2014, 21:14

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

13.03.2016, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!