Snitele de porc

de daniastefania in Porc, 5 Feb 2015 | 4009 vizualizari

 

Este o reteta stiuta de toata lumea, banala chiar, dar e preparata putin diferit. O impartasesc cu voi si sper sa fie pe gustul vostru!

 

INGREDIENTE

  • 8 felii cotlet de porc
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr faina
  • 50 gr parmezan ras
  • Coaja de la 1 lamaie
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Se bat cotletele ca pentru snitel, insa nu foarte subtiri, sa nu fie uscate dupa prajire. Se condimenteaza fiecare bucata, pe ambele parti. Oul se bate cu laptele si putina sare. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras si cu coaja de lamaie.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Fiecare snitel se trece prin faina, apoi prin oul cu lapte si apoi prin amestecul cu pesmet. Se prajesc snitelele pe ambele parti pana se rumenesc frumos!

Se scot pe hartie absorbanta! Sunt foarte bune si calde si reci, iar gustul de lamaie se simte usor. Au un gust mai deosebit, prajite in acest mod. Sper sa le incercati! Poate cand aveti pofta de snitele, dar vreti un alt gust decat cel obisnuit!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez