Snitele de porc

de daniastefania in Porc, 5 Feb 2015 | 1383 vizualizari

 

Este o reteta stiuta de toata lumea, banala chiar, dar e preparata putin diferit. O impartasesc cu voi si sper sa fie pe gustul vostru!

 

INGREDIENTE

  • 8 felii cotlet de porc
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr faina
  • 50 gr parmezan ras
  • Coaja de la 1 lamaie
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Se bat cotletele ca pentru snitel, insa nu foarte subtiri, sa nu fie uscate dupa prajire. Se condimenteaza fiecare bucata, pe ambele parti. Oul se bate cu laptele si putina sare. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras si cu coaja de lamaie.


Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Fiecare snitel se trece prin faina, apoi prin oul cu lapte si apoi prin amestecul cu pesmet. Se prajesc snitelele pe ambele parti pana se rumenesc frumos!


Se scot pe hartie absorbanta! Sunt foarte bune si calde si reci, iar gustul de lamaie se simte usor. Au un gust mai deosebit, prajite in acest mod. Sper sa le incercati! Poate cand aveti pofta de snitele, dar vreti un alt gust decat cel obisnuit!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

05.02.2015, 21:33

Sotul este fan snitele de porc!

mirela0911 1

06.02.2015, 15:12

elucubratiiculinare 1

08.02.2015, 16:59

bune rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez