Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi

de ermilia in Porc, 11 Iun 2010 | 2598 vizualizari

 

pentru 4 portii, eu am facut pentru 8 portii
eu zic ca merita sa incercati daca va plac ciupercile si dovleceii.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • sare piper
  • carne porc
  • faina 
  • ulei 
  • oua
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi:

se taie ceapa cubulete si se pune la calit, ciupercile se spala si se taie marunt, daca aveti ciuperci din conserva cum am avut eu, scurgeti apap si le mai taiati putin, depinde de marime. cand ciupercile sunt gata se adauga ardeiul taiat cubulete, cand acesta este moale se adauga si dovlecelul taiat cuburi. se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand. cand e aproape gata se mai adauga patrunjel maruntit si condimente dupa gust.


pentru snitele am folosit carme de porc, am batut-o cu ciocanul pentru carne, am dat-o prin faina apoi prin ou si am pus-o la prajit


cartofii i-am facut pireu, i-am taiat rondele si i-am pus la fiert in apa cu sare


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

11.06.2010, 16:14

bun

Ina 1

11.06.2010, 17:13

Bine ai venit la noi, ermilia Felicitari pentru reteta!

nadina73 1

13.06.2010, 15:53

bun venit printre bucatarsi,felicitari cred ca e foarte gustoasa5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Purcelus de lapte la cuptor