Snitele de porc in crusta de cartofi

de Bya Ralu in Porc, 20 Feb 2016 | 1290 vizualizari

 

Reteta luata de la merisor http://www.bucataras.ro/retete/snitele-de-porc-in-crusta-de-cartofi-76003.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc pentru snitele
  • 4 cartofi medii
  • 4 oua mici
  • 2 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta de cartofi:

Feliile de porc se pun intr-o folie, se bat cu batatorul de snitele, se condimenteaza pe ambele parti cu condimente (sare/piper/ghimbir) si se lasa deoparte 15 minute.

Cartofii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mare, se scurg de zeama si se amesteca cu ouale batute bine, faina, pesmet, parmezan, sare si piper.

Se ia cate o bucata de carne, punem din compozitia de cartofi, intindem bine, o punem in tigaie in ulei incins la prajit, iar deasupra completam cu compozitia de cartofi.

 

 

 

TIPS-URI

1

nu se scurg cartofii de toata zeama, pentru nu a iesi crusta prea uscata

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Snitele de porc in crusta de cartofi-0
Snitele de porc in crusta de cartofi-1
Snitele de porc in crusta de cartofi-2
Snitele de porc in crusta de cartofi-3
Snitele de porc in crusta de cartofi-4
Snitele de porc in crusta de cartofi-5
Snitele de porc in crusta de cartofi-6

COMENTARII (34)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

21.02.2016, 18:56

Bya Ralu

Bya Ralu 1

21.02.2016, 21:54

Bya Ralu

Bya Ralu 1

24.02.2016, 18:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!